maanantai 8. heinäkuuta 2019

Tervetuloa blogiin

Hei ja tervetuloa blogiin!

Olen Eve, 27-vuotias espoolainen joka on ottamassa ensimmäistä ikiomaa koiraansa. Pentu on rodultaan snautseri (keskikokoinen, väriltään pippuri & suola) ja se on syntynyt 27.5.2019. Minulle piti alun perin tulla narttupentu, mutta tilanteet elivät sen verran, että parin viikon päästä mun kanssa kotiin lähteekin uros.

Tarkoituksenani on kirjoitella tähän blogiin kaikenlaisesta meidän yhteiselämään liittyvästä: koulutuksen edistymisestä, harrastuksista, yhteisistä reissuista ja muusta sellaisesta. Niin iloista kuin turhautumisistakin - olen varma, että molempia tulee olemaan.

Suunnitelmia meidän yhteiselle taipaleelle mulla on jo paljon - näyttelyitä, rally-tokoa, ehkä agilitya, mahdollisesti muitakin harrastuslajeja, luonnetestejä, virallisia terveystarkkeja, pitkiä metsälenkkejä ja halituokioita. Toivottavasti vähintään nuo kolme viimeistä toteutuvat - muiden toteutuminen ja menestys niissä on sitten kiinni siitä, mihin meidän rahkeet yhdessä riittävät.

Ajatus koirablogin pitämisestä syntyi, kun päädyin lueskelemaan säännöllisen epäsäännöllisesti muiden ihmisten pitämiä koirablogeja. Vähintäänkin saan tällä erilaiset vaiheet kirjattua muistiin, ja niitä voi sitten myöhemmin lueskella. Nimen keksiminen blogille oli vaikeaa - enhän ole vielä edes päättänyt pennun kutsumanimeä - mutta päädyin sanaan Puffish, joka on mielestäni sanana hauska ja joka liittyy snautserin muhkeaan partaan, jota usein kutsun puff-parraksi.

Tervetuloa lukemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Näyttelykesä ja Velhosta valio

Kesä on mennyt ohi jo aikaa sitten, mutta ajattelin vähän kirjata ylös kokemuksia ja tuloksia näyttelyistä, joissa käytiin sen aikana ja alk...