Omistaja


Olen Eve, 29-vuotias koiraintoilija Espoosta. Heinäkuun loppupuolella 2019 luokseni muutti ensimmäinen oman koirani, snautseriuros Mihan Aitovirna "Velho".

Synnyin vuonna 1992 perheeseen, jossa oli maailman paras snautseri Bruno. Lapsuudesta saakka kestäneen snautserihaaveilun jälkeen sain sitten lopulta oman Velhoni kotiin lähes 19 vuotta Brunon kuoleman jälkeen. Kaksi vuotta tätä ennen siskoni sai oman snautserinsa, Ukon, jonka myötä tutustuin syvemmin koiramaailman ja innostuin entisestään. Velhon kanssa suunnitelmissa on alusta lähtien ollut harrastuksia näyttelyistä rally-tokoon ja agilityyn, mutta ennen kaikkea mukavaa elämää ja seikkailuja yhdessä.

Olen valmistunut filosofian maisteriksi Helsingin yliopistosta pääaineenani englantilainen filologia (toisin sanoen siis englannin kieli ja kirjallisuus) ja sivuaineinani mm. viestintä ja Pohjois-Amerikan tutkimus. Koen yliopiston antaneen itselleni ihan hirveästi, ja opiskeluaika onkin ollut monella tapaa parasta aikaa elämässäni. Opiskelujen jälkeen olen työskennellyt on-off sekä työsuhteessa että freelanceroiden viestinnän, somen ja kielen parissa. Tein aikanaan kandini Jack Kerouacin kirjallisuudesta ja beat-sukupolvesta; pidänkin lukemisesta ja yksi vapaa-aikani harrastuksista on kirjakerhoilu ystävieni kanssa (ikisuosikkejani ovat J.K. Rowlingin Harry Potter -sarja sekä L.M. Montgomeryn Anna-sarja). Graduni puolestaan tein sosiolingvistiikan puolelta tutkien Instagramin kuvatekstejä vaikuttajamarkkinoinnissan - tässä tulee esille eräs toinen vapaa-ajan harrastukseni, valokuvaus ja Instagram. Velhoa voikin seurata Instassa nimimerkillä @yerawizardvelho ja minua nimimerkillä @evekammonen. Näiden lisäksi yksi suurista vapaa-ajan intohimoistani on musiikki, jonka suhteen historiani on pitkä ja monipuolinen. Nykyään musafiilistely keskittyy lähinnä erilaisten genrejen monipuoliseen kuuntelemiseen, soittolistojen luomiseen ja silloin tällöin iskevään luovuuden puuskaan biisinteon muodossa.

Olen luonteeltani introvertti, ja vietän aikaa lähinnä perheeni kanssa unohtamatta lähintä kaveripiiriäni, jonka kanssa on tullut koettua monia unohtumattomia reissuja ja illanviettoja. Nämä toivottavasti tulevat jatkumaan myös koirapiirien puolella. Kaipaan kuitenkin myös paljon omaa aikaa ja tilaa enkä ole suorittaja-ihminen, joka jaksaa olla menossa 24/7. Luonteeseeni kuuluu myös tietynlainen kiihkeys ja intohimoisuus; kun innostun, innostun kunnolla, ja jos minulla on mielipide jostain, saatan ilmaista sen melko kärkkäästikin. Tämä saattaa välillä näkyä myös blogissa. Toisaalta olen myös rauhaa rakastava ihminen, joka haluaa olla kaikkien kaveri ja jolla ei ole mitään käyttöä negatiiviselle energialle. Olen myös aikamoinen herkkis, itken melko helposti ja elän tunteella.

Asioihin joista tykkään elämässä kuuluuvat muun muassa metsissä samoilu, jäätelö, väljyys, Office, britti-periodi-draamat, mökkeily, koirien sukutaulujen tutkailu, podcastit, joulu, Bon Iver ja yleinen haaveilu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Näyttelykesä ja Velhosta valio

Kesä on mennyt ohi jo aikaa sitten, mutta ajattelin vähän kirjata ylös kokemuksia ja tuloksia näyttelyistä, joissa käytiin sen aikana ja alk...