sunnuntai 23. helmikuuta 2020

Tavoitteet 2020

Monissa koirablogeissa on vuoden alussa tapana listata tavoitteita tulevalle vuodelle ja käydä läpi edellistä vuotta. Itse olen tässä helmikuun lopussa jo kovin myöhässä tämän postauksen kanssa, mutta se johtuu osittain siitä, että olen kovasti miettinyt tehdäkö tällaista postausta ollenkaan. Toisaalta olen muita blogeja lukiessani kovasti aina nauttinut tavoitepostauksista, sillä tykkään järjestelmällisyydestä, selkeydestä ja listoista. Toisaalta olen huomannut, että monet ovat nyt alkaneet jättää tavoitepostaukset tekemättä niin blogien kuin instagramienkin puolella siitä syystä, että ne halutaan pitää vain omana yksityisenä tietona. Ja tavallaan kun se houkuttelisi muakin. Tavoitteiden julkinen listaus tuo jotenkin suorituspaineita, vaikka todellisuudessa elämässä tapahtuu kaikenlaista eikä asiat vaan aina mene suunnitelmien mukaan. Tiedän, että tätäkin blogia seurataan, ja siksi tavoitteiden ääneen sanominen vähän ahdistaa. Päätin kuitenkin nyt tehdä sen! Saa nähdä miltä tuntuu, ja teenkö tällaista enää ensi vuonna.



Velhon ja mun tavoitteet vuodelle 2020

Terveys
-Terveenä pysyminen
-Viralliset luustokuvat (lonkat ja kyynärät) sekä silmäpeilaus vuoden loppupuoliskon aikana. Mahdollisesti myös selästä LTV ja VA, toisena vaihtoehtona odottaa kahden vuoden iän täyttymistä, jolloin saa myös spondyloosilausunnon. Kaikki kolme selkälausuntoa siis tavoitteena saada ennemmin tai myöhemmin, mutta tuo spondari ei ole vielä ajankohtainen tänä vuonna.
-Ainakin pari käyntiä osteopaatilla/koirahieronnassa lihashuoltotoimenpiteenä

Näyttelyt
-Suomesta kaksi sertiä
-Baltian maiden juniorimuotovalioarvot. Tätä lähdetään ainakin koittamaan, mutta saa nähdä innostunko itse tarpeeksi, jotta jaksan junnutitteleiden takia rampata tuolla Suomenlahden eteläpuolella. Riippuu tietysti myös menestyksestä, eli kuinka paljon siellä pitäisi käydä titteleiden kasaan saamiseksi, ja ehditäänkö saada kaikki ennen kuin junnuikä menee umpeen.
-Yksi cacib (Velho tulee cacib-ikään vasta elokuun lopulla, eikä tuohon loppuvuoteen nyt niin paljoa niitä kv-näyttelyitä enää mahdu, joten tämäkin on oikeastaan aika optimistinen tavoite)

Rally-toko
-Alokasluokan hallitseminen
-Parit epikset oman tason tsekkailua ja kisatilanteeseen totuttelua varten
-Virallisten kisojen korkkaaminen
-RTK1. En osaa oikein sanoa, onko tämä kovin ylioptimistinen tavoite vai helpostikin saavutettavissa, kun mitään kisakokemusta ei ole. Mutta laitetaan tuo nyt tavoitteeksi ja katsotaan mitä saadaan aikaan.

Agility
-Hauskanpitoa ja perusjuttujen opettelua ja hallitsemista. Ei kisatavoitteita tai muutakaan erityisen konkreettista ainakaan toistaiseksi.

Muuta
-Edistyminen toisten koirien ohittamisessa/mielentilan rauhallisena pitämisessä
-Teini-iästä selviäminen ilman suurempia henkisiä kolhuja
-Kivojen seikkailujen ja metsäretkien tekeminen yhdessä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Näyttelykesä ja Velhosta valio

Kesä on mennyt ohi jo aikaa sitten, mutta ajattelin vähän kirjata ylös kokemuksia ja tuloksia näyttelyistä, joissa käytiin sen aikana ja alk...